Entorn

coneix tot el nostre
entorn

A l’entorn de les Vinyes Grosses disposareu d’una gran varietat d’activitats a realitzar. Just al davant de la masia podreu relaxar-vos mentre us banyeu a la piscina, podreu fer una mica d’esport jugant a futbol al camp de gespa natural , a voleibol o a bàdminton. I la canalla també s’ho passarà pipa, tenen una zona infantil amb tobogán, gronxadors, llit elàsitc i caseta de jocs.

I si voleu explorar una mica més enllà de la vall on ens trobem, podeu descobrir el Lluçanès, una comarca natural entre Osona, el Berguedà i el Bages. La forma de vida al Lluçanès encara reflexa oficis, tradicions, i la manera de ser de la Catalunya dels passats segles. Podreu gaudir d’un paisatge magnífic i també de la tranquil·litat que ens ofereixen els seus pobles.

LLUÇANÈS

Descobreixin el Luçanès, una comarca natural entre Osona, el Berguedà i el Bages. La forma de vida al Lluçanès encara reflexa oficis, tradicions i la manera de ser de la Catalunya dels passats segles.

GASTRONOMIA

A l’entorn de les Vinyes Grosses podran gaudir d’una gran oferta de restaurants de qualitat. La cuina casolana al Lluçanès és una dels trets característics i distintius de la comarca. Gaudiu del bon menjar al Lluçanès!

PATRIMONI I CULTURA

El patrimoni del Lluçanès inclou esglèsies, ermites, masies, retaules, ceràmica, esmalts, forja, llindes, pedrissos i molts d’intangibles: les llegendes, les cançons i el folklore. Cal destacar el conjunt d’esglèsies i ermites romàniques.

BOLETS

Als boscos dels voltants de les Vinyes Grosses podràn trobar una gran varietat de bolets, tant a la tardor (rovellos, llenegues, camagrocs i d’altres) com a la primavera (correjoles, murgoles i moixernons).

ENTORN

DE Vinyes Grosses